© 2018 Mireia Comas. Si vols alguna fotografia, pots contactar amb mi.

Qui sóc

Mireia Comas

Des de petita, amb uns 10 anys, un dels meus hobbies era retallar fotos dels dominicals i fer un àlbum d'aquestes històries ... No tenia ni idea que 10 anys després seria una fotògrafa treballant com a fotoperiodista en diferents mitjans de comunicació.
Em vaig enamorar dels principis del fotoperiodisme, la recerca insaciable d'un moment decisiu que fa que una foto pugui ser notícia, quedi a la memòria col·lectiva, es transformi en un moment històric i no caigui mai en l'oblit.

El naixement dels meus fills va fer canviar la meva vida personal i professional, vaig deixar de treballar per encarregar-me dels meus tres fills i vaig descobrir una nova passió que unia els meus dos mons: el fotoperiodisme i la maternitat. Cada dia buscava el moment decisiu dels meus fills, què volia guardar del seu dia a dia per a tota la vida, què volia compartir amb la resta que els identificava a ells i a mi. Amb els meus coneixements del fotoperiodisme vaig anar creant una forma de fotografiar que em definia més que mai.
El més bonic de la fotografia és poder deixar un document real de què està passant, de com vivim, m'agrada reflectir la realitat de la vida quotidiana i per això avui m'enfoco en el meu manifest, un trident conceptual que busca fotografiar la realitat de les famílies (com són), construir un llegat des de l'aquí i l'ara (gaudir) i fomentar la qualitat dels records sobre la quantitat tan aclaparadora que ens porta el món digital.

Des de llavors sóc una buscadora de famílies que s'identifiquin en el meu manifest, que vulguin regalar als seus fills un llegat fotogràfic que es converteixi de generació en generació en una herència familiar. Gaudeixo veient als pares viure moments especials amb els seus fills, explicar-los una història visual i regalar-los una memòria per a tota la vida.

El Petó

Una de les fotos per la qual em coneix més gent, és la foto del petó casteller, que va donar la volta al món.

Aquí us deixo el link per veure l'entrevista que em van fer als matins de TV3, aquesta fotografia està feta dins un treball sobre el món casteller del qual he fet una exposició itinerant, aquí teniu el link de l'entrevista que em van fer al Centre Cívic Pati Llimona.

Let's Play

Ara només queda que contacteu amb mi per començar a treballar plegats.

Gràcies i fins aviat!