Fotograf Terrassa - mireiacomas-fotografia infantil i familiar a Terrassa

MIREIA

> > Sóc de Terrassa, em dedico a la fotografia però, primer de tot, a cuidar i estimar a la Jana, la Júlia i el Jofre, els meus fills.

Ells m’han donat l’experiència que necessito per convertir-me en fotogràfa especialitzada en nounats i nadons fins a 24 mesos i en fotografia familiar en general.

> > > Des de que vaig estudiar a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, porto 15 anys desenvolupant la feina que m’apassiona, i encara avui continuo formant-me periòdicament en diferents cursos d’especialització.

 

LANDER

> > > Fotògraf de premsa des de 1998. M'interessa la imatge fixa així com tot el relacionat amb el món multimèdia. També realitzo vídeo professional per a diferents productores .He col·laborat i desenvolupat multitud de projectes al marge del fotoperiodisme com ara:

> > Videoclips, Motion graphycs, VJ, maping, 3D, vídeos corporatius i institucionals, disseny gràfic i maquetació, producció musical.

 

LET'S LIVE

> > > Així és com anomeno al tipus de fotografia que faig: let’s live!.

Fotos naturals, senzilles, improvisades, però al mateig temps plenes d’energia, emoció i vitalitat.

Perquè capturo la màgia dels primers dies de vida del vostre fill en aquest món. Just el moment quan comença a viure.

Petits detalls que s’obliden rapidament, però que es convertiran a través d’aquestes fotos en una gran memòria per compartir amb tota la família.

 

LET'S PLAY