template-1.jpg
FOTOPERIODISME FAMILIAR
regala als teus fills un llegat d'emocions
template-1.jpg
FOTOPERIODISME FAMILIAR
una memòria fotogràfica de la vostra vida real

let's live

> > >  Així és com anomeno al tipus de fotografia que faig: let’s live!.

>  Fotos naturals, senzilles, improvisades, però al mateig temps plenes d’energia, emoció i vitalitat.

> >  Reportatges familiars basats en el principi del fotoperiodisme

MOSTRAR-VOS COM SOUcelerony-img3.jpg

No preparem la sessió, us heu de mostrar tal com sou, amb el vostre petit o gran caos familiar. Jo m’encarrego de buscar la mirada, la complicitat, el somriure, o com es diu en fotoperiodisme el moment decisiu.

El fotoperiodisme familiar és una manera de captar l’essència de la família, la bellesa dels moments quotidians, aparentment comuns, es transformen en una herència documental de gran valor. 

EL LLEGAT DE L'AQUÍ I L'ARAcelerony-img3.jpg

L’objectiu no és aconseguir una foto perfecta, sinó una col·lecció d’imatges honesta i autèntica que documenti la teva família aquí i ara. Fotos que compartiràs durant les pròximes dècades, depenent del moment que ho miris aquest llegat et transportarà amb diferents emocions al teu passat i els teus fills podran reviure moments que no poden ser explicats amb paraules.

Promoc que les famílies gaudeixin de moments de qualitat amb els seus fills, que és la millor matèria prima que puc tenir, per aconseguir captar moments decisius i únics, que siguin només vostres. Faig una selecció amb detall de les millors fotografies per explicar la vostra història i cadascuna d’elles és editada individualment per a un acabat perfecte. Prefereixo lliurar un treball de gran qualitat documental amb una bona selecció a donar una gran quantitat de fotos amb les quals la força de la història queda diluïda.

Si comparteixes aquest manifest i vols una història per deixar un llegat per a la família, real, sense posats, que expliqui un moment viscut de veritat, jo t’acompanyo a guardar a la teva memòria emocions que no es poden explicar amb paraules.

Contacte

Let's Play!