© 2018 Mireia Comas. Si vols alguna fotografia, pots contactar amb mi.

Fotoperiodisme Familiar

El meu mètode consisteix en reportatges familiars basats en el principi del fotoperiodisme: captar la realitat amb objectivitat, qualitats estètiques i espontaneïtat. El què fa que el fotoperiodista hagi de triar entre la perfecció tècnica de la fotografia i la necessitat de captar el moment just en què es produeix l'acció. He creat un manifest que es basa en tres principis.

Mostrar-vos com sou

No preparem la sessió, us heu de mostrar tal com sou, amb el vostre petit o gran caos familiar. Jo m'encarrego de buscar la mirada, la complicitat, el somriure, o com es diu en fotoperiodisme el moment decisiu.
El fotoperiodisme familiar és una manera de captar l'essència de la família, la bellesa dels moments quotidians, aparentment comuns, es transformen en una herència documental de gran valor. Els teus fills podran veure i recordar com era la seva vida en família, no la versió editada i filtrada com si fos una galeria d'Instagram.

El llegat de l'aquí i l'ara

L'objectiu no és aconseguir una foto perfecta, sinó una col·lecció d'imatges honesta i autèntica que documenti la teva família aquí i ara. Fotos que compartiràs durant les pròximes dècades. Depenent del moment que ho miris aquest llegat et transportarà amb diferents emocions al teu passat i els teus fills podran reviure moments que no poden ser explicats amb paraules.

Qualitat, no quantitat - Menys és més

Promoc que les famílies gaudeixin de moments de qualitat amb els seus fills, que és la millor matèria primera que puc tenir per aconseguir captar moments decisius i únics, que siguin només vostres. Faig una selecció amb detall de les millors fotografies per explicar la vostra història i cadascuna d'elles és editada individualment per a un acabat perfecte. Prefereixo lliurar un treball de gran qualitat documental amb una bona selecció a donar una gran quantitat de fotos amb les quals la força de la història queda diluïda.

Si comparteixes aquest manifest i vols una història per deixar un llegat per a la família, real, sense posats, que expliqui un moment viscut de veritat, jo t'acompanyo a guardar a la teva memòria emocions que no es poden explicar amb paraules.

Escull quin llegat vols deixar als teus fills

Mireia Comas Fotografia

Fotografia documental de famílies.