© 2018 Mireia Comas. Si vols alguna fotografia, pots contactar amb mi.

Taller de foto al Pla de Bonaire

Al Casal d’Estiu del Pla del Bonaire hem realitzat un taller de fotografia de dos dies, amb el grup de joves vam decidir fer diferents reportatges per grup o individualment. A continuació el gran resultat aconseguit. 

Diversos horaris, una família.

Les imatges següents us explicaran com són els matins a casa meva. Evidentment no sentireu els crits de la meva mare perquè ens despertem, però espero que així i tot a partir de les fotografies arribeu a imaginar aquests sons.

Berta

Plantes Vs Contaminació

Les imatges que veureu a continuació representen els efectes de la contaminació a la natura. Les fotos a part, expressen la nostra decepció amb l’actitud de les persones amb el medi ambient. Primer podreu veure la contaminació  i la poca ètica de la societat amb aquesta. Finalment veureu que passa quan cuidem el medi ambient.

Lucia, Irene i Ariadna

Insti amb Covid-19

Aquestes fotos mostren les aules, passadissos, sales de profes…com estan després del coronavirus, la pandèmia que ha canviat el món. Ara els nens i nenes de les escoles i instituts han de fer les classes online.
Aquí us mostrem les aules buides, on abans els nens i nenes aprenien.

Angie, Lucía i Sofía

Coronaire

Aquest reportatge mostra com són els Casals d’Estiu de Catalunya, en aquest cas el Casal Bonaire de Terrassa, en època de pandèmia. Volem mostrar com són les noves mesures de seguretat i les precaucions que hem de prendre davant el Covid-19. Nosaltres agraïm poder estar aquí, ja que fa molts mesos que estem confinats a casa, aquest any tot és molt diferent, però encara que hem de seguir un protocol molt estricte ens seguim divertint molt!

Natàlia, German i Ona

Leave a comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.