© 2018 Mireia Comas. Si vols alguna fotografia, pots contactar amb mi.

Fotografia documental de famílies.

Fotografia documental

L'altre dia vaig fer una xerrada sobre fotografia i Castells el nom de la xerrada va ser "Catalunya en l'aire". L'any 2018 ha estat ple d'experiències, que també en posat la meva vida enlaire, m'han fet reflexionar i començar a conèixer-me amb més profunditat a mi mateixa. Potser et preguntes perquè t'explico tot això, doncs perquè m'ha fet adonar quin és el tipus de fotografia que vull fer i això m'ha fet decidir que faré alguns canvis en la meva vida professional.

He decidit no fer més fotografia d'estudi, ja que la fotografia que a mi m'agrada és més d'estil documental d'allò que passa realment. Des dels meus començaments en la fotografia no he deixat de fer treballs documentals el primer que vaig fer per exemple sobre l'okupació i els moviments socials a Barcelona i Terrassa, després el va seguir un reportatge sobre immigració; vaig fer fotografies de Tarifa allà on arribaven les pasteres, a Elegido, al mar de plàstic i a Barcelona també. Un viatge al Marroc a un poble perdut al costat del desert on vaig retratar la vida quotidiana durant quatre mesos. També un treball molt conegut sobre els Castells...

Okupació CSO St. Gaietà. Terrassa 1997.

I aquests dies he arribat a la conclusió que vull aplicar tota la meva experiència en fotografia documental que és la que més m'agrada enfocada a les famílies, vull capturar la vida real, la teva vida real perquè tingui records reals i quan passin els anys puguis mirar les fotos amb els teus fills i recorda els moments; veure com era l'habitació, les joguines que teníeu les coses que fèieu...

També seguiré fent fotografia de nounats perquè em fascinen aquestes petites personetes que acaben d'arribar al món.

Tota aquesta parrafada era per presentar-vos el nou tipus de fotografia que ofereixo. Fotografia documental de família a casa vostra o al vostre entorn, un dia qualsevol o un dia de festa passar amb vosaltres un dia sencer, o només una estona si ho prefereixes i documentar com sou tu i la teva família; al matí quan us desperteu, esmorzant, quan somrieu quan us abraceu, quan jugueu, quan us enfadeu, quan els germans es barallen o quan juguen amb aquella complicitat que voldries que no acabes mai aquell moment. Des del caos de la família fins aquells petits moments de tranquil·litat, encara que siguin pocs.

3d10fm descarregat pels Minyons de Terrassa a la Plaça St. Jaume de Barcelona 2016.

2 thoughts on Fotografia documental de famílies.

  1. Sempre he cregut que aquest tipus de fotografia forma part de tu com a essència, així que t’envio un petó i una abraçada amb molta força per seguir aquest camí.

  2. Poder recordar l’essència d’un dia especial mitjançant una imatge, és el que esperes cercar amb una bona fotografia i això és exactament el que hem trobat amb la Mireia. Un treball (com li vaig g dir amb ella), exquisit.

Leave a comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.