© 2018 Mireia Comas. Si vols alguna fotografia, pots contactar amb mi.

Reportatges familiars

Reportatges let's live

Arriben els reportatges let's live una nova manera de fer reportatges familiars, basat en el principi del fotoperiodisme, sense posats artificials.

La idea és fotografiar la teva família tal com és, a casa teva o al teu entorn, sense filtres, mostrant la vida real i no generant un món fictici on tot és bonic. L'alegria, els plors, l'amor, les enrabiades... tot en forma part.

En aquests reportatges no t'has de preocupar de res, no busco somriures falsos, busco la vostra essència, seré jo qui busqui el moment, la mirada, la complicitat. Tu i la teva família tan sols heu de deixar-vos portar, gaudir d'un matí o d'una tarda en família, jugar, parlar, abraçar-vos...

Reportatges familiars

Leave a comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.