© 2018 Mireia Comas. Si vols alguna fotografia, pots contactar amb mi.

Serveis

Serveis

Especialitzada en fotografia de nounats i fotoperiodisme familiar.

Let's Live

Documento la vida quotidiana mostrant la teva vida real i la de la teva família,  gaudeix d'un dia en família i jo m'ocupo de buscar el moment, la mirada, les emocions, en definitiva l'essència de la família perquè deixis un llegat.

Fotografia de nounats d'estudi amb llum natural, la millor edat per a fer les fotos de nounat és entre els 5 i 10 dies de vida que encara conserven la postura fetal i acostumen a dormir moltes hores al dia. La clau d'aquesta sessió és la paciència, ja que seguim en tot moment el ritme del nounat.

A l'estudi tinc mantetes, alguna gorra i tot el material necessari per fer la sessió, però no acostumo a carregar massa les fotos, m'agrada fer fotos senzilles.

És important reservar la sessió a partir del segon trimestre d'embaràs, d'aquesta manera t'assegures un forat a la meva agenda, t'envio tota la informació i resolem els dubtes que puguis tenir.

Reportatges let's live, es realitzen a casa vostra i/o a l'exterior, en algun lloc on la família se senti identificada. Aquests reportatges volen transmetre l'essència de la teva família. Fugint del posat somrient i mirant a càmera. Una mirada sincera de la vostra vida quotidiana.

L'objectiu és aconseguir una col·lecció fotogràfica que documenti com sou i com viviu. Sense preparar la sessió, us heu de mostrar com sou, amb la vostra roba, el vostre petit o gran caos familiar i jo m'encarrego de buscar la mirada, la complicitat, el somriure, en definitiva buscar el moment decisiu.

Mireia Comas Fotografia

Fotografia ddocumental de famílies.