© 2018 Mireia Comas. Si vols alguna fotografia, pots contactar amb mi.

Qui sóc

Mireia Comas

Sóc de Terrassa, em dedico a la fotografia però, primer de tot, a cuidar i estimar a la Jana, la Júlia i el Jofre, els meus fills. Ells m’han donat l’experiència que necessito per convertir-me en fotogràfa especialitzada en nounats i famílies.
Vaig estudiar a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i després vaig fer un postgrau de Fotoperiodisme a l'UAB, porto més de 15 anys desenvolupant la feina que m’apassiona, i encara avui continuo formant-me periòdicament en diferents cursos d’especialització.

Trajectòria fotogràfica

Els meus primers anys com a fotògrafa vaig estar treballant com a fotoperiodista en diferents mitjans de comunicació. El naixement dels meus fills va fer canviar la meva vida personal i professional, entrant en el món de la fotografia familiar.
Penso que el més bonic de la fotografia és poder deixar un document real de què està passant, de com vivim, m'agrada reflectir la realitat de la vida quotidiana i per això he adaptat els meus coneixements en fotoperiodisme en la fotografia familiar.
Actualment combino el fotoperiodisme familiar amb projectes personals de fotografia documental.

El Peto

Una de les fotos per la qual em coneix més gent, és la foto del peto casteller, que va donar la volta al món.

Aquí us deixo el link per veure l'entrevista que em van fer als matins de TV3, aquesta fotografia està feta dins un treball sobre el món casteller del qual he fet una exposició itinerant, aquí teniu el link de l'entrevista que me fan fer al Centre Cívic Pati Llimona.

Let's Play

Ara només queda que contacteu amb mi per començar a treballar plegats.

Gràcies i fins aviat!