© 2018 Mireia Comas. Si vols alguna fotografia, pots contactar amb mi.
logo

Serveis

Especialitzada en fotografia de nounats, nadons i famílies.

Let's Live

Captem els detalls que sovint passen desapercebuts o s'obliden facilment, creant una herència familiar que no deixarà indiferent a ningú.

Fotografia de nounats amb llum natural, la millor edat per a fer les fotos de nounat és entre els 5 i 10 dies de vida. És important reservar la sessió a partir dels segon trimestre d'embaràs, d'aquesta manera t'assegures un forat a la meva agenda, t'envio tota la informació i resolem els dubtes que puguis tenir.

Fotografia d'estudi o d'exterior d'embaràs, nadons, infants i famílies en general. Il·lusió, entusiasme, creativitat i tècnica fan d'aquestes sessions un dia molt especial, podem utilitzar disfresses, globus, bombolles o tot allò que pensem que faran gaudir el vostre fill/a.

Reportatges familiars d'autor, es realitzen a casa vostra o a l'exterior, en algun lloc on la família se senti identificada. Aquests reportatges volen mostrar qui sou tu i la teva família. La complicitat, les llàgrimes, l'alegria... Fugint del posat somrient i mirant a càmera. Vull la vostra essència, però el més important vull que els teus fills recordin el teu amor quan siguin grans i mirin les fotos.

Mireia Comas Fotografia

Fotografia de nounats nadons i famílies