© 2018 Mireia Comas. Si vols alguna fotografia, pots contactar amb mi.

Serveis

Especialitzada en fotografia de nounats, nadons i famílies.

Let's Live

Captem els detalls que sovint passen desapercebuts o s'obliden facilment, creant una herència familiar que no deixarà indiferent a ningú.

Fotografia de nounats amb llum natural, la millor edat per a fer les fotos de nounat és entre els 5 i 10 dies de vida. És important reservar la sessió a partir dels segon trimestre d'embaràs, d'aquesta manera t'assegures un forat a la meva agenda, t'envio tota la informació i resolem els dubtes que puguis tenir.

Fotografia d'estudi o d'exterior d'embaràs, nadons, infants i famílies en general. Il·lusió, entusiasme, creativitat i tècnica fan d'aquestes sessions un dia molt especial, podem utilitzar disfresses, globus, bombolles o tot allò que pensem que faran gaudir el vostre fill/a.

Reportatges let's live, es realitzen a casa vostra o a l'exterior, en algun lloc on la família se senti identificada. Aquests reportatges volen mostrar qui sou tu i la teva família. La complicitat, les llàgrimes, l'alegria... Fugint del posat somrient i mirant a càmera. Vull la vostra essència, però el més important vull que els teus fills recordin el teu amor quan siguin grans i mirin les fotos.

fotograia de nounats
Nounats

fotograia de nounats
Nounats

fotografia de nounats
Nounats

Fotografia de nounats
Nounats

fotografia de nadons
Nadons

Nadons

Infantil

Infantil

Mireia Comas Fotografia

Fotografia de nounats nadons i famílies